Verdura pansida? A coques i croquetes dóna vida!

DSCN0917
Aquests productes difícilment haurien tingut sortida a la botiga perquè els consumidors exigim un aspecte homogeni i sense “defectes”.

El dia 3 de juny, van servir per preparar un tastet d’aprofitament i acompanyar a la reflexió col·lectiva al voltant del malbaratament d’aliments.

El menú: coques de verdures , boletes de patata i col-i-flor, delícies de fruita i, un clàssic, el púding de pa sec. Tot això acompanyat d’un assortit de melmelades, una fórmula tradicional per a l’aprofitament de fruita molt madura o que tenim en grans quantitats.

El tastet ofert per Remoure va ser la cloenda de la taula rodona “Aquí no es llença res” organitzada pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i Espai Ambiental amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. En aquest enllaç es poden consultar les conclusions de la jornada i les fitxes de les experiències que es van presentar.

DSCN0932 DSCN0940

Projectes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *